Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1989, Zsombolyai utca, 11. kerület

További információk a képhez

1989, Zsombolyai utca, a TIT Stúdió Egyesület épülete a Bocskai út sarkán.
1969-ben Öveges József irányításával és támogatásával megnyílt a TIT Természettudományi Stúdió, szinte légüres térbe rakva le a természettudományos ismeretterjesztés-nevelés alappilléreit. Ez volt a hőskor – nagy tudósok neveivel, izgalmas kísérletekkel és jó adag lelkesedéssel fűszerezve.
Megnyitni a tudomány addig hermetikusan lezárt kapuit, lehozni a tudomány Parnasszusáról, és belekeverni a mindennapok élményei közé a megfigyelés, a kísérletezés izgalmát, megismerni és felfedezni a világot – ez volt a TIT Stúdió feladata.
Közérdeklődésre számot tartó témakörökben ismeretterjesztő, kulturális, kisközösségi és szabadidős programokat rendezni – ez ma a TIT Stúdió feladata.
A teljes kép itt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1928-tól Zsombolyai utca
  • Forrás: Fortepan.hu (130092), MUNDRÁK ATTILA felvétele, 11.kerulet.ittlakunk.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©