Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Fehérvári út, 11. kerület

További információk a képhez

1969, Fehérvári út a Schönherz Zoltán (Október huszonharmadika) utcánál. Az útburkolat még kockakő. A sínek pedig (ellentétben a két évtizeddel korábban történt általános átállással) még az úttest két szélén. A pótkocsi nyitott, középperonos. Alig kivehetően, de már BKV a cégjelzés a villamos oldalán (1968-tól).

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Fehérvári út, 1851-től Weissenburger Strasse
  • Forrás: hamster.blog.hu, fotó: Geoffrey Tribe
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."