Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Kelenhegyi út, 11. kerület

További információk a képhez

1970. A Gellért szálló részeként működő Gellért fürdő a főváros első luxus kategóriájú létesítménye volt a híres hullám-medencéjével, amiben még jómagam is csobbantam, amikor még 7 Ft. volt a belépő...! (Az összes többiben: 2 Ft.).
Az akkori Európában is kuriózumnak számító hullám strandfürdő  1926-27-ben épült az épülethez a fürdő korábbi parkja területén.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1890-től Kelenhegyi út
  • Forrás: egykor.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©