Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1909, Váci út, 13. kerület

További információk a képhez

1909, Váci út (Angyalföld), a Lóvasúti indóház. Jelen esetben immár, mint villamos végállomás. Nem is akármilyen villamosé. Egy BKVT (Budapesti Közúti Vaspálya Társaság) berkein belül közlekedő szám nélküli nyitott peronú villamos. A jele (mert akkor még csak ez volt) innen megfejthető...Emberünk a villamos mögött nem olyan bátor, mint amilyennek látszik, ti.: még javában balra-előre a közlekedés.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Váci út, 1850-től Waitzner Damm Strasse (Váci töltés út), A XVIII.-ban Waitzner Post Strasse (Váci posta út), Országút
  • Forrás: Beküldte: City 422 Gyuri
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."