Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1933 táján, Ferdinánd (Lehel) tér, 13. kerület

További információk a képhez

1933 táján, Ferdinánd (Lehel) tér, a Lehel téri templom építése. Hivatalos nevén az Árpád-házi Szent Margit-templom, hétköznapi használatban Szent Margit-templom vagy Lehel téri templom. A templomot 1933. október 15-én szentelték fel. 1944-ben vette fel a jelenleg is használatban lévő nevét.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1919-től Szent Margit tér, 1990-től Lehel tér, 1951-től Élmunkás tér, 1945-től Lehel tér, 1884-től Ferdinánd tér
  • Forrás: pinterest.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©