Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1964, Róbert Károly körút és a Lehel út kereszteződés, 13. kerület

További információk a képhez

1964, Róbert Károly körút és a Lehel út kereszteződés. A keresztezödésben egy Skoda Octavia és egy 1957-es Opel Olympia.
A sarkon még áll a kórház akkor talán főépülete. Ezt az előtte található taxi-állomásból merem tippelni. Pobedák, Moszkvicsok. Az Ikarus 620-as itt éppen 4-es járatszámmal. A közlekedést lámpa, rendőr és jobb híján a jobbkéz-szabály irányítja.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Róbert Károly körút
 • Forrás: Fortepan.hu (41089), orig: ANGYALFÖLDI HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Andor Tamás
Andor Tamás
A keresztezödésben egy Skoda Octavia és egy 1957-es Opel Olympia.
2013. december 11. 22:46
  Popovics András
  Popovics András
  Köszönöm, illesztem.
  2013. december 12. 18:04