Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Róbert Károly körút, 13. kerület

További információk a képhez

1965, Róbert Károly körút. "Biológiai forgalom-irányítás" történik a Váci úti kereszteződésben. A háttérben a Karikás Frigyes utcai lakótelep. A Váci úton a villamos-közlekedés még zárt pályás.
Felüljáró még sehol, síkban közlekedtünk...
Találhatunk itt Csepel teherautót, még pótkocsis változatban is, Ifa framót, Zukot és egy Gaz 69-es egy raj-kocsi is. Meg, amiket fel sem ismerek. A Stuka, az 33-as lehet.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1937-től Róbert Károly körút, 1930-tól Hungária felső körút, 1893-tól Hungária út, 1879-től Hungária út
  • Forrás: https://epiteszforum.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©