Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Visegrádi utca, 13. kerület

További információk a képhez

1970-es években is volt élet színesben, a Visegrádi utcában, csak egy kicsit másképp...
Akik a napjaink (2017.02.05.) Visegrádi utcáját látják a rengeteg parkoló autóval...nos ők nem biztos, hogy ráismernek. Ami segít, azok a házak, amik nem sokat változtak.
2, azaz kettő sínpár kanyarodott a Kádár utcába, ahol a villamos végállomás egyik része volt. Még a Szent István körút felé haladó sínek is látszanak. 
Jelenlegi és régebbi nevei:

1953-tól Visegrádi utca, 1947-től Kiss József utca, 1872-től Visegrádi utca
  • Forrás: hampage.hu, fotó: Tim Boric
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©