Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1973, Mautner Sándor utca (Szent László út), 13. kerüet

További információk a képhez

1973, Mautner Sándor utca (Szent László út) 48., a Béke filmszínház. 1928-ban nyitott Terézvárosi mozi néven (lévén akkor ez a terület a 6. kerülethez tartozott). 1942-ben átnevezték Béke névre, utolsó működési napja 1987. május 31. volt. 2009-ben ennyi maradt belőle.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Szent László út, 1953-tól Mautner Sándor utca, 1896-tól Szent László út
  • Forrás: Fortepan.hu (216074), ADOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ, wikipedia.org
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©