Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Váci út a Marx (Nyugati) tér felől nézve, 13. kerület

További információk a képhez

1976, Váci út a Marx (Nyugati) tér felől nézve. Balra a Kádár  utca. Egy kicsit furcsán néz ki mai szemmel. Lehet, hogy hamarosan hasonlóan fog kinézni...!?
No persze Trabantok, Ladák, Barkas, Dobozos Zuk, fém szemétgyűjtő, Darus Zil, valamint a Kádár utcából csikorogva kikanyarodó villamosok nélkül...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Váci út, 1850-től Waitzner Damm Strasse (Váci töltés út, A XVIII. században Waitzner Post Strasse (Váci posta út), Országút
  • Forrás: Fortepan.hu (102349), ADOMÁNYOZÓ: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©