Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1978, Csanády utca a Váci út felé nézve, 13. kerület

További információk a képhez

1978, Csanády utca a Váci út felé nézve.
Ui.: Csanády Sándor (1814-1892): jogász, Bihar vármegye képviselője, aki nagy összegeket adományozott protestáns papok özvegyeinek és árváinak segítésére, népkönyvtárak létesítésére. Szemben a következő keresztutca a Hegedűs Gyula utca.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1893-tól Csanády utca, Előzőleg: Csanády tér egy része
  • Forrás: Fortepan.hu (202902), ADOMÁNYOZÓ Rubinstein Sándor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©