Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Balzac utca, 13. kerület

További információk a képhez

1970-es évek, Balzac utca. Egy 12-es villamos fordul be a Visegrági utcába (egy kicsit bedőlve, hogy könnyebb legyen). Lehet, hogy a BKV-sok motorzni is tudtak?...
Irány a Kádár utcai végállomás. Az emberek többsége hitetlenkedve hallgatja a mondókámat, amikor erről beszélek, hogy itt villamosok jártak. Pedig így volt és igaz volt. Nekem pedig az hihetetlen, hogy ennek majd' 40 éve! Ami talán érdekes még, hogy már akkor egyirányú volt mindkét utca. Hogy a nyitott peronról még fényképezni is lehetett, az ez esetben kész szerencse nekünk és az utókornak.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Balzac utca
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Olsvay Endre
Ez 12-es, mert a 14-esben a vidéki városokban jobban elterjedt, egyirányú bengáliak jártak 1966-tól 1979/80-ig. Utána UV-sodott.
2013. december 09. 01:44