Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1934, Bulyovszky utca - Petőfi utca sarok, 1950-ig, nagyközség, 1950-től 17. kerület kerület

További információk a képhez

1934, Bulyovszky utca - Petőfi utca sarok, Rákoshegy. Heksch Antal hentes és mészáros üzlete és Riffer Pál fűszer és csemege üzlete.
Bulyovszky Gyula: (1827-1883): ügyvéd, újságíró, az 1848-as márciusi ifjúság egyik vezetője. A közeli Pesti út 107.számú-ma is álló-házban született.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Az 1910-es évektől Bulyovszky utca, 1892-től eredetileg Bulyovszky Gyula utca, előzőleg: Berta utca
  • Forrás: Fortepan.hu (272596), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Keresztesi Péter
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©