Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Pesti út, 17. kerület

További információk a képhez

1960-as évek, Pesti út, az ÚJVILÁG mozi. 1938-ban nyitott, és 1970 körül bontották le. A neve volt még Fórum is. Ami biztos, hogy 1965-ben zárt be. A Kétéltű ember a mai napig életem egyik meghatározó filmje. Bár szovjet, és régi, és korabeli Sci-fi, de ennek ellenére (vagy talán éppen ezért) ajánlom megnézésre a fiataloknak, és pesze azoknak akikben olyan nyomot hagyott, mint bennem...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1968-tól Pesti út
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©