Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1940, Hegyalja út a Budaörsi-Alkotás utca találkozásánál, 11. és 12. kerület

További információk a képhez

1940, Hegyalja út a Budaörsi-Alkotás utca találkozásánál.
Régebben megfogadtam, hogy negatív hangulatú képet nem teszek közzé, de ezen esetben kivételt teszek a helyszín egykori kinézetének felismerhetősége éredekében. Egészen jó kép lenne az előbb említett okból, eltekintve a tank jelenlététől...A közlekedés rendje ekkor még a "balra hajts" volt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Hegyalja út, 1891-től Csend utca
  • Forrás: Fortepan.hu (174346), ADOMÁNYOZÓ Kellner Ludwig
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©