Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1952, Eötvös út, 12. kerület

További információk a képhez

1952, Eötvös út, a svábhegyi közért a Fogaskerekű megállójánál. A felismeréshez a biztos pont a kanális...! Itt egy kicsinyt látszik, hogy honnan is ered a közért kifejezés. No, de mit is? Községi Élelmiszerkereskedelmi Rt. Ezt!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1946-tól Eötvös út, 1886-tól báró Eötvös út
  • Forrás: Fortepan.hu (16754), ADOMÁNYOZÓ Magyar Rendőr
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©