Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1974, Fodor utca, 12. kerület

További információk a képhez

1974. Fodor utca és a Pagony utca sarok. A 2-es autóbusz és az ő vége állomása. Jobbra lefelé a Pagony utca. Egyébként penig nagyszerű kilátás a budai Vár és a Gellért-hegy felé.
Az Ikarusok 620-asok. 
A Tesco express már akkor is ott volt, csak még magyarul, álruhában.
A Pagony utca talán még terepjáróval sem volt járható. A mai helyzet egy kicsit hasonlít (2020.02.016.) a fekvőrendőrök miatt.
Ha nincs természetes akadály, akkor csinálunk mesterségeset...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Fodor utca
  • Forrás: Fortepan.hu (178), ADOMÁNYOZÓ:FORTEPAN
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©