Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Állatkerti körút, 14. kerület

További információk a képhez

1960, Állatkerti körút, a Földalatti (napjainkban M1-es metró -még leírni is szörnyű- ...) felszíni végállomása a Széchenyi fürdő mellett. Sajnos az elbontásakor senki nem gondolt arra, hogy legalább egy emléktáblát kapjon, hogy hol is volt pontosan...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1903-tól Állatkerti körút
  • Forrás: Fortepan (258517), ADOMÁNYOZÓ Reményi József
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."