Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Városliget, 14.kerület

További információk a képhez

1969, Városliget. 1973-ig a Városligetben volt a Budapesti Nemzetközi Vásár. Maga a Városliget gyakorlatilag teljes egészében be volt kerítve. Szerencsénkre ezek könnyen legyőzhető akadályok voltak. Térfigyelő kamera, mozgásérzékelő, stb nem lévén egy ügyes ugrás és már bent is voltunk. Aztán irány a Nagyvilág, legalább kicsiben. Kincseket keresni. Kincs alatt egy jó autós prospektus, vagy egy kitűző jelvény értendő. Ezek az autók, amiket itt láthatunk már (!) a mai embernek is érdekesek,  Az akkori gyerekeknek pedig még egyenesen csoda számba mentek.
Lássuk csak! Jobbról: Chevrolet Corvette Coupe, mellette egy  
Ford Falcon Futura V8 Station Wagon, aztán egy Plymouth Valiant 200 4-door Sedan.








Jelenlegi és régebbi nevei:

Városliget
  • Forrás: Fortepan.hu (31539), orig: PÁLINKÁS ZSOLT
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©