Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Hősök tere, 14. kerület

További információk a képhez

1961. Hősök tere, a szobrok mögött egy 75-ös  Ikarus 60-as pótkocsis trolibusszal. Háttérben a Vajdahunyad vára.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Hősök tere
  • Forrás: Internet, Facebook
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Bernáth Jánosné
Igen, ez a 75-ös troli jódarabon a Hungária körúton jött, aztán rákanyarodott az Ajtósi Dürer útra és megállt a suli előtt (Teleki Blanka gimnázium)aztán később leszálltak a Radnótisok és az István gimnázium-beliek. Szóval reggelente amolyan iskolabusz-féle volt.
2013. október 11. 22:19