Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Állatkerti körút, 14. kerület

További információk a képhez

1960-as évek. Hősök tere, a szobrok mögött. A természetesen balra előre haladó Millenniumi Földalatti Vasút fölött a háború emlékműve és a béke emlékműve. A kettő között Gábriel arkangyal szobra emelkedik a magasba. Egy kis furcsaság: szólóban halad a csodaszép jármű.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Állatkerti körút

Érdemes utánanézni:

Földalatti
  • Forrás: Internet, Facebook
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©