Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Kerepesi út, 14. kerület

További információk a képhez

1960-as évek, Kerepesi út a Fogarasi útnál. A biztos pont a Vasúti felüljáró. Maga a Kerepesi út nagyjából kétszer másfél sávos. A közlekedést irányító lámpák még sehol, de a közvilágítási lámpa az igen. A kép bal oldalán a HÉV sínek, bár szerelvény nélkül...
Kb. a kép bal alsó sarkánál van napjainkban (2021.03.04.) a BURGER KING.
Nem is oly régen még egy egészen jól használható autó-mosó volt itt.
A távolodó autóbuszt egy Ikarus 620-asnak vélem. Szemben egy Csepel-352-es és egy talán egy Pobeda.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út, 1820-as évektől Kerepescher Strasse, Kerepesi országút, Külső Kerepesi út, A 18. századtól Weg nach Hatvan
 • Forrás: hampage.hu
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Bernáth Jánosné
Kb. azon a részen ahol most a Burger King áll, vagy talán egy picikét beljebb a városközpont felé, állt egy mozi akkoriban, a filmek előtt még esztrád-műsor volt, artistákkal, bűvészekkel, aztán jött a híradó és utána maga a film.(reklámok nélkül)
2013. november 24. 16:43
  Popovics András
  Popovics András
  Jó lenne tudni a mozi nevét!
  2013. november 25. 07:59