Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1954, Állatkerti körút, 14. kerület

További információk a képhez

1954, Zugló, Városliget, Állatkerti körút. Háttérben a Hősök tere. A Földalatti bizony befelé megy minden más híreszteléssel ellentétben, merthogy a "balra hajts" a Földalattinál 1973-ban változott "jobbra hajts"-ra! Ui.: a vezető fülke üres...) Sokáig a második kivételnek számított. Ami a balos közlekedést illeti, egy kivétel még mindig van...(A felvétel nagy valószínűséggel Wünsch Róbert hídjáról készült. Ami a balos közlekedést illeti, egy kivétel még mindig van...(Ui.: a vezető fülke üres...)

Jelenlegi és régebbi nevei:

1903-tól Állatkerti körút
  • Forrás: Fortepan.hu (596), ADOMÁNYOZÓ Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©