Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, a Ferihegyi repülőtérre vezető út, 18. kerület

További információk a képhez

1970, a Ferihegyi repülőtérre vezető út a Felsőcsatári út kereszteződésétől nézve. Jobbra a Lőrinci Fonó. Egy kis érdekesség a "később születetteknek", valamint azoknak, akik véletlenül nem a nagyító használatával nézték meg a képet: a Gyömrői út mindkét szervízútja kétirányú volt...
Ui.: a "Napjainkban" kép 2012-es.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1954-től Ferihegyi repülőtérre vezető út
  • Forrás: Fortepan.hu (97860), ADOMÁNYOZÓ:UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©