Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1955, Czabán Samu (Széchenyi tér, 15. kerület

További információk a képhez

1955, Czabán Samu (Széchenyi tér, a mai Epres sor felől. Egy 65-ös, nyitott peronú villamos halad -ha jól vélem - a Fő utca felé.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Széchenyi tér, 1949-től Czabán Samu tér, 1932-től Szent Imre tér, 1919-től Széchenyi tér, 1900-as évektől Imre tér, 1896-tól Liba tér
  • Forrás: Fortepan.hu (101915), ADOMÁNYOZÓ:FORTEPAN
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©