Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1959, Bajcsy-Zsilinszky (Klebelsberg Kuno) utca, 15. kerület

További információk a képhez

1959, Bajcsy-Zsilinszky (Klebelsberg Kuno) utca 43., a Keresztelő Szent János-templom. 1926–1927-ig épült. Felszentelése 1927. március 25-én történt, Keresztelő Szent János tiszteletére.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Klebelsberg Kuno utca, 1945-től Bajcsy-Zsilinszky utca, 1929-től gróf Klebelsberg Kuno utca, 1907-től Ilona utca, Az 1890-es évektől Szentmihályi utca
  • Forrás: Fortepan.hu (114904), ADOMÁNYOZÓ Móra András
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©