Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek vége felé, Dózsa György (Fő) út, 15. kerület

További információk a képhez

1960-as évek vége felé, Dózsa György (Fő) út. A 7-es villamos egy kicsinyt kakukktojás. Egy korabeli szolgálati utasítás szerint a 7-es szám mellett az "i" jelzés az időszakos jelleget jelentette, azaz csak a nap bizonyos szakában közlekedett. A 7i járat 1971-ben szűnt meg. A 7-es villamos fölött látszó villanypózna még ma is ugyanaz...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Fő út, 1945-től Dózsa György út, 1929-től Horthy Miklós út, 1890-es évektől Fő út
  • Forrás: irths.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©