Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Doktor Sándor (Szűcs István) utca, 15. kerület

További információk a képhez

1961, Doktor Sándor (Szűcs István) utca 14..
Ui.: Szűcs István (1867-1953): miniszteri tanácsos, országyűlési képviselő. Sokat tett Bezsilla Nándorral együtt azért, hogy arákospalotai Széchenyi telepből önálló Pestújhely legyen. Vagyonából igen igen sokat áldozott a közoktatásra és a szociális feszültségek csökkentésére. A község díszpolgára. Ebben az utcában lakott.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Szűcs István utca, 1952-től Doktor Sándor utca, 1915-től Dr. Szűcs István utca, 1907-től László utca
  • Forrás: Fortepan.hu (104317), Fortepan / Budapest Főváros Levéltára. Levéltári jelzet: HU.BFL.XV.19.c.10
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©