Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1964, Klapka György utca - Arany János utca sarok, 15. kerület

További információk a képhez

1964, Klapka György utca - Arany János utca sarok. Fagylaltozó és BÜFÉ. Itt egy fontos dologra szeretném felhívni a tisztelt látogatóim figyelmét. Tudniillik sokan-saját magammal az első sorban- nem pontosan emlékszünk az első kanál fagyi árára!!! Ám itt a bizonyíték: volt ötven filléres, egy forintos és két forintos! (Ez utóbbi napjainkban kb.: 300-400 Ft. Esetleg több is...)
Az, hogy ezen megálló mely járaté volt, azt kérem megfejteni az ismételten tisztelt látogatóimtól...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1904-től Arany János utca
  • Forrás: Fortepan.hu (104562), Fortepan / Budapest Főváros Levéltára. Levéltári jelzet: HU.BFL.XV.19.c.10
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©