Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1975, Erdőkerülő utca, 15. kerület

További információk a képhez

1975, Erdőkerülő utca. Warsawa, dobozos Zuk, Ikarus 180-as, ami talán 96-os. Jobb oldalon a kis faház ÁPISZ volt. A Patyolat mögött volt az Ámor presszó. Régi focista cimborámat sokat hoztam-vittem, innen-ide. Ő volt Béla, aki a zenét szogáltatta.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1975, Erdőkerülő utca
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©