Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-1980, Holló utca,

További információk a képhez

1960-1980, Holló utca, "A" focipálya.
A két tűzfal között gigászi csaták dúltak évtizedeken át.
Jómagam az 1980-as években fociztam itt sokat, de azt nem tudtam, hogy 1960-as évektől működött, legalább is a forrás szerint. Kár érte!
Manapság sok új lakóház és mérhetetlen mennyiségű kocsma van a környéken, többek között eme pálya helyén is.....

Jelenlegi és régebbi nevei:

Holló utca
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Ferenc Szelei
Ferenc Szelei
1961-1965 között szenzációs meccseket játszottunk ezen a pályán. Itt került megrendezésre a VII.-ik kerületi kispályás labdarúgó bajnokság.Büszkén őrzöm az itt nyert érmet. A kapu mögött volt egy fabódé, az volt az öltözőnk.Igaz, nem milliárdokért építették, de sok tehetséges ügyes focista rúgta itt a labdát.Jaj de jó érzés újra látni 50év után.
2013. október 31. 18:23
Fekete Géza
Fekete Géza
A Holló u.azt hiszem 3. ban volt a Halász mester bronz öntődéje.
Sok szobrász (és növendék )öntetett itt érmet és kisplasztikát.
Köszönet érte
2013. november 07. 13:00