Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Az 1960-as években még közlekedett. A Földalatti-kocsi belsője

További információk a képhez

Az 1960-as években még munkálkodó Földalatti kocsi belsője.
Fapad ide, vagy oda, ezen járműveknek különleges hangulata volt. Kívül is, belül is. Amikor tizenévesen a Hősök tere felé nézve a bal oldalon, a Népköztársaság útja alatt, beszálltam egy ilyen kocsiba, (hogy kimenjek pecázi a városligeti tóhoz) mindig úgy éreztem, hogy egy különleges járműbe érkeztem. Az idő múltával egyre inkább úgy tűnik, hogy jól éreztem.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Földalatti-kocsi belső
  • Forrás: Beküldte: Gönczi Imre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©