Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1955, Palota út, 1. kerület

További információk a képhez

1955, Palota út, a Fehérvári kapu a Dísz tér felől nézve. Ha valaki a címkéknél kezdi keresni a képhez tartozó információkat, az ne csodálkozzon, ha nem talál a képen autóbuszt. Az Ikarus-márka jelen esetben a babakocsit jelöli.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1896-tól Palota út
  • Forrás: Fortepan.hu (21725), ADOMÁNYOZÓ Kotnyek Antal
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."