Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Logodi utca a Vérmező út felé nézve, 1. kerület

További információk a képhez

1968, Logodi utca a Vérmező út felé nézve. Szemben a Postapalota. Egyéb nevei: Magyar Posta Székháza, Buda-Krisztina körúti postapalota. Az épület tervezője: Sándy Gyula (147 benyújtott terv közül). Épült 1924-1926-ig. 2022-ben történt a felújítása. 2018 óta a Magyar Nemzeti Bank tulajdona.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Logodi utca, 1874-től Logodi utca, 1870-től Kertész utca, A XVIII.században Garten Weg (Kert sétány)
  • Forrás: Fortepan.hu (126637), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Bauer Sándor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©