Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1975, Sikló utca, 1. kerület

További információk a képhez

1975, Sikló utca, háttérben az északi kortinafal kapuja. Az úton egy Robur mikrobusz. Erről az útról azt illik tudni, hogy olyan út, amiről fel lehet jutni a Várba akár ekkora-de még ennél is nagyobb járművekkel is-, bár ez manapság tilos. (De lehet...!)
Neve az 1870-ben megépült Budai hegypályáról kapta a nevét.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Sikló utca
  • Forrás: Fortepan.hu (89307), ADOMÁNYOZÓ:URBÁN TAMÁS
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©