Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Marx (Nyugati) tér, 6. kerület

További információk a képhez

1960, Marx (Nyugati) tér. Szemben a Nyugati pályaudvar. Jobbra a MÁV igazgatósági épülete. Aljában a Sportáruház. (Elnézést mindenkitől, de itt meg kell említenem, hogy ezen Sportbolt előtt ismerkedtem meg a későbbi feleségemmel, a két nagyobbik gyermekem anyjával. Sajnos Ő már öt éve már nincs köztünk. Az oldal létezése is a fiunknak köszönhető.)
Balra az általam csak egyszerűen rendőrbódénak emlegetett megemelt pulpitusú közlekedési irányító központ.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Nyugati tér, 1948-tól Marx tér, 1914-től Berlini tér
  • Forrás: Fortepan.hu (178814), ADOMÁNYOZÓ Bojár Sándor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©