Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963, Tanács (Károly) körút, 5.és 7. kerület

További információk a képhez

Egy "idegenlégiós" az Astoriánál.
1963. A Tanács körút és a Rákóczi út kereszteződése. Az Astoria aluljáró építése. Szemben az MTA-ház. Szereplők: Kossuth Lajos utca, Múzeum körút, Rákóczi út, Tanács körút, ami manapság Károly körút, (de volt ám még sok szép másik neve is...)  és egy idegenlégiós, ami nem más, mint a régebben "szolgált" Zagyva hid egy darabja. A háttérben a Szent István Bazilika.
De van itt még Ikarus 60-as, UV, meg még néhány szösz, amit nem ismerek fel. De a tisztelt látogató valószínűleg igen.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Károly körút, 1953-tól Tanács körút, 1945-től Somogyi Béla út, 1926-tól ismét Károly király út, 1919-től megint Károly körút, 1918-ban Népakarat körút, Népkörút, 1916-tól IV. Károly király út, Régebben: Országút
  • Forrás: https://timelord.blog.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©