Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1958, Pesterzsébet, Baross utca a Hátár út felé nézve

További információk a képhez

Pesterzsébet, Baross utca a Hátár út felé nézve. A pilon ennél a képnél is segít beazonosítani a helyszínt a "Napjainkban így fest" feliratva kattintva. A 31-es járatszámú, nyitott villamos tetején is ott a háromszög, ami ugye a hosszú járművek jelzése volt akkoriban.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Az 1890-es évek végétől Baross utca
  • Forrás: Fortepan.hu (104000), Fortepan / Budapest Főváros Levéltára. Levéltári jelzet: HU.BFL.XV.19.c.10
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©