Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960,  II. Rákóczi Ferenc út, 21. kerület

További információk a képhez

1960, II. Rákóczi Ferenc út a Tanácsház (Szent Imre) tér felé nézve. Háttérben a XXI. kerületi Rendőrkapitányság épülete.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1945-től II. Rákóczi Ferenc út, 1925-től Horthy István út, 1928-tól Weiss Manfréd út, Az 1890-es évektől Új Fő út, At 1920-as évektől II. Rákóczi Ferenc utca, Az 1850-es évektől Fő út, A XIX. században Thököly út, 1778-tól Weg von tököle nach Csepel
  • Forrás: Fortepan.hu (80102), ADOMÁNYOZÓ:UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©