Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1955, a nagytétényi disznóhízlalda, 22. kerület

További információk a képhez

1955, a nagytétényi disznóhízlalda takarmánytárolója és víztornya a Dunáról nézve. Jómagam csak az 1970-es évek közepétől jártam arrafelé, de az a szag, ami akkor az orromba került a halálomig kísérni fog...De gyanítom azok az emberek is így vannak vele, akik a bezárásáig kb.:  a 10 kilométeres körzetében laktak. A víztorony napjainkban közelről.
  • Forrás: Fortepan.hu (91114), SZERZŐ egy dunai hajóút
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©