Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Krúdy utca, 8. kerület

További információk a képhez

1961, Krúdy utca a Mikszáth Kálmán tér felé nézve. Szemben a 9. szám alatt a Reményi cukrászda. Kicsit távolabb pedig egy kiváló pékség volt. Előtte egy dobozos IFA Framo éppen szállítás közben...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1947-től Krúdy utca, Előzőleg, 1942-től Bangha Béla utca, 1860-tól József utca, 1850-től Joseph Gasse, 1811-től Frühlings Gasse (Tavasz utca), A XVIII. században Grosse Frühling Gasse (Nagy Tavasz utca), A Bródy Sándor utca megnyitása (1760-as évek vége) után Alte Ziegelofen Gasse (Régi Téglaégető utca), 1730-tól Ziegelofen Gasse (Téglaégető utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (251596), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©