Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Erzsébet híd a Belváros felé nézve, 5. kerület

További információk a képhez

1960-as évek, Erzsébet híd a Belváros felé nézve. Balra a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia, avagy Belvárosi plébániatemplom. Jobbra a déli Klotild palota, ami napjainkra (2021. június 30-tól) -valószínűleg a sok-sok városi legenda hatására- ténylegesen is elneveztetett Matild Palotának...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1903-tól régi Erzsébet híd, 1964-től Erzsébet híd
  • Forrás: https://facebook.com/konyvbanya
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©