Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Belgrád rakpart, 5. kerület

További információk a képhez

1968, Belgrád rakpart a nemzetközi hajóállomástól nézve. Szemben a Havas utca. A dobozos Garant valami gyönyörűségnek tűnik ennyi idő távlatából. A mellette lévőt Skodának vélem. De felfedezhető még GAZ M21 VOLGA és csibilámpa is.


Jelenlegi és régebbi nevei:

1948 óta Belgrád rakpart, 1918-ban Kossuth Lajos rakpart, 1879-től Ferenc József rakpart, 1873-tól Ferenc József sétány, 1838-tól Alsó-Duna-sor, 1807-től Donau Zeile, Duna-sor, Alsó-Duna-sor, 1918. november 30-tól Kossuth Lajos rakpart, 1919. december 6-tól Ferenc József rakpart
  • Forrás: Fortepan.hu (97415), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©