Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1973, Kecskeméti utca, 5. kerület

További információk a képhez

1973, Kecskeméti utca 11., az IMPORT SPORTSZEREK BOLTJA. Micsoda nagy dolog  volt onnan hozzájutni bármely "nyugati cucc"-hoz...! Előtte-a valóságban egy zöld-sárga- tantuszos telefonfülke.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kecskeméti utca, 1867-től Herren Gasse (Úri utca), 1804-től Ketschkemeter Gasse, 1740-től Ketschkemeter Thor Gasse ( Kecskeméti kapu utca), A XVI.-XVII. században Ceglédi utca mahalle, A XV.-XVI. században Ceglédi utca
  • Forrás: Fortepan.hu (103806), Fortepan / Budapest Főváros Levéltára. Levéltári jelzet: HU_BFL_XV_19_c_11
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©