Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Erzsébet királyné útja a Hungária körútnál, 14. kerület

További információk a képhez

1966, Erzsébet királyné útja a Hungária körútnál. A troli végállomás. A 76-os járatszámú-hosszú jármű jelzést viselő- csuklós trolibusz a T400-asra hasonlít, de nem az. Valaki tud segíteni? Háttérben, a teniszpályák mögött a Columbus utca házai. Előttük a remíz, amire egyéb képek kapcsán sokan emlékeztettek már. Íme a bizonyíték.
Az, hogy az Erzsébet kitályné útjára -a Mexikói úton túl- rá sem lehet ismerni a dús lombú fáktól, arra nem is tudok mit mondani...
A kép jobb alsó sarkában a Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórházának egy kihelyezett egysége.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1919-től Erzsébet királyné útja, 1918-1919-ig Zrínyi Ilona út, 1879-től Erzsébet királyné útja, 1870-től Erzsébet út
  • Forrás: Fortepan.hu (143870), ADOMÁNYOZÓ: CHUCKYEAGER TUMBLR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©