Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1950-es évek, Kerepesi út, 14. kerület

További információk a képhez

1950-es évek, Kerepesi út. A NÉPSTADION-metróállomás . Eredetileg ilyen lett volna a metróállomás tervek szerinti felszíni épülete.
A háttérben a Hungária körút. A "szellem-épület" előtt ott kocog a BHÉV. A Kerepesi út talán 2 X 1 sávos.
Aztán valami nem stimmel(t) és pánikszerűen  lebontották 1968-ban!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út, 1820-as évektől Kerepescher Strasse,Kerepesi országút, Külső Kerepesi út
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Miklós Sztankovics
Miklós Sztankovics
Ezt 53-ban épitették és 68-ban lebontották. Tégla épület volt. àllitólag valami bunker vagy atombiztos szoba volt alatta egy jó pár évig, mielött a MATROT átadták volna. A Vaterom melozott egy kis "kényszermunkában" a keszonban és valamit rebeskedett, de elfelejtettem.
2013. november 07. 22:33