Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, a Blaha Lujza téri aluljáró, avagy EMKE-aluljáró, 2023, 7. és 8. kerület

További információk a képhez

1966, a Blaha Lujza téri aluljáró, avagy EMKE-aluljáró, 2023. Ajkay Örkény időmontázsa: az időutazó nem mondhat nemet egy ilyen szép rendezett régi helyszínre: wink: és meg kell állapítania, hogy 57 évvel hátrébb azért elegánsabbak a világítótestek. De legalább az ikonikus plafonrács és járólap mintázat megvan, és ez nagy érték a mai világban. Köszönjük kedves Örkény!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, 1918-tól (hivatalosan 1920-tól) Blaha Lujza tér, Korábban Kerepesi út, 1874-től Kerepesi út, 1804-től Kerepescher Strasse (Kerepesi út), A XVIII. században Hatvaner Strasse
  • Forrás: Fortepan.hu (8967), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Fortepan, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©