Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961-2020, „Bengáli” villamos belső

További információk a képhez

1961-2020, „Bengáli” villamos belső. A képen a vezetőállás (ülés) és az ülőkalauz "pulpitusa". Az FVV CSM nevű villamossorozat, vagy becenevükön Bengáli villamosok egy Magyarországon házilag gyártott villamos-típuscsalád, melyek 1961 és 1975 között készültek. Budapesten a Füzesi főműhelyben kezdték el a gyártást, de 1969-től Debrecenben gyártották. Összesen 181 db Bengáli villamos épült, ami így darabszámban megelőzte az Ganz ipari csuklóst is.
  • Forrás: saját
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©