Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Takács Marika tévébemondó

További információk a képhez

Takács Marika tévébemondó (született Takács Mária), asszonynevén Kazimir Károlyné. 1957-től, nyilvános adásai kezdetétől a Magyar Televízió bemondónője, az intézmény posztumusz örökös tagja. Férje Kazimir Károly volt. Ezek a hivatalos életrajzi adatai...De úgy érzem (remélem), hogy sokunknak Ő ennél sokkal több volt...! Ő egy igazi tévébemondó volt! Nem is akármilyen! Az elsők egyike (talán a legelső). Ekkoriban senki nem gondolta volna, hogy ez a szakma, foglalkozás a Mesterséges intelligencia (MI vagy AI) áldozatává válhat. Pedig közel járunk hozzá...Mert már itt van nekünk Bíró Ada...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1965, Takács Marika tévébemondó
  • Forrás: Fortepan.hu (173887), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Kotnyek Antal
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©