Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1910 táján, Fonal utca, 1. kerület

További információk a képhez

1910 táján, Fonal utca.
Egy kicsit nyomasztó kép, de annyira elképesztő, lenyűgöző, hogy nem tudtam nem utánanézni!
Az utca (ha egyáltalán lehet így nevezni), a Krisztinavárosban, a Gellérthegy utca és a Krisztina körút (akkoriban Szent János utca) között volt. Ezen a térképen a nagyítót is használva viszonylag jól kivehető.
Nyomozásom szerint, a mai utcaképen szereplő ház helyén indulhatott lentről fölfelé. Ennél keskenyebb ház nincs az utcában. Térben is egyezik.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Terület-rendezés miatt megszűnt
  • Forrás: Budapest a múltban Facebook csoport, FSZEK
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©